X

La pandèmia dispara la venda d’arbres de Nadal a Menorca

Els centres de jardineria de l'illa ja han venut més del 60% dels avets que havien encomanat per la campanya d'enguany

06/12/2020

La pandèmia dispara la venda d’arbres de Nadal a Menorca

La pandèmia dispara la venda d’arbres de Nadal a Menorca. Els centres de jardineria de l’illa ja han venut més del 60% dels avets que havien encomanat per la campanya d’enguany. El fet de passar més temps a casa ha fet que els menorquins vulguin omplir-la d’ambient nadalenc.

És tradicional muntar l’arbre de Nadal aquests dies de pont, comprar els darrers complements per decorar-lo i engalanar la casa per tenir-la ben polida durant les festes. Enguany, però, no hi ha regles.

La crisi sanitària ha fet que passem més temps a casa, i sembla que omplir-la d’ambient nadalenc s’ha convertit en la catarsi ideal per intentar sortir endavant aquestes festes. Així ho asseguren els centres de jardineria de Menorca que han vist com ha augmentat la demanda d’aquests productes. A més, asseguren que els menorquins han avançat les seves compres per poder gaudir durant més temps.

La situació sanitària ha ajudat a millorar les vendes a floristeries i centres de jardineria. Falten prop de 20 dies perquè comencin les festes i, a Menorca, ja s’han venut més del 60% d’avets que havien encomanat, una xifra molt superior a la de l’any passat.

06/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris