X

La Policia clausura dos prostíbuls a Eivissa per incomplir la prohibició de romandre tancats

Durant el cap de setmana, els agents també han interposat altres 9 denúncies a establiments per incomplir la normativa antiCovid

07/12/2020

La Policia clausura dos prostíbuls a Eivissa per incomplir la prohibició de romandre tancats

La Policia Local d’Eivissa ha denunciat i clausurat dos prostíbuls que estaven oberts malgrat la prohibició del Govern per la normativa sanitària contra la covid.

Segons ha informat aquest dilluns l’Ajuntament d’Eivissa en una nota de premsa, els seus responsables s’enfronten a una infracció molt greu i la sanció podria oscil·lar entre els 60.001 euros i els 600.000 euros.

Així, la Policia Local ha iniciat al costat de la Policia Nacional una campanya d’inspeccions en establiments del municipi per a comprovar el compliment de les noves mesures sanitàries. En total, s’han aixecat 11 actes de denúncia.

La patrulla del cap de setmana va aixecar nou d’aquestes actes per infringir preceptes de la normativa anticovid, com excedir la cabuda a l’interior del local, servir en la barra o incomplir l’horari de tancament. Segons l’Ajuntament, la campanya es mantindrà durant les festes nadalenques.

07/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris