El Mallorca firma un inici de partit brillant i acaba superant el Castelló per 3-1

Dos gols d'Abdón Prats i un de Salva Sevilla serveixen al conjunt de Luis García Plaza per fermar els tres punts i continuar líders de Segona

08/12/2020

Jugui qui jugui, al Mallorca li surten bé les coses. Fins i tot, quan es presenta amb 7 cares noves a l’11 titular. Just començar el partit, arriba el primer avís del conjunt vermell. Jordi Mboula falla un mà a mà davant el porter del Castelló. El xut posterior d’Abdon Prats surt desviat. I partir d’aquí, comença l’autèntic recital. 15 minuts per enmarcar. 15 minuts que comencen amb aquest gol del davanter d’Artà. Centrada per banda esquerra d’Aleix Febas i Abdón fa la resta. El davanter mallorquí es torna a pessigar les galtes. Però per enmarcar és el 2 a 0. Perquè més que un gol és una autèntica obra d’art que s’inicia a les botes d’Abdón, Salva Sevilla la pentina, toc d’esperó de Jordi Mboula i definició perfecte del 8. Una meravella.

Tot i viure un malson, el Castelló també dona senyals de vida. Però quan s’el necesista, sempre apareix Manolo Reina que treu una mà miraculosa per aturar el xut d’Arturo i donar temps a Fran Gamez per evitar el gol. Abans del descans, Salva Sevilla és a punt de fer el tercer però el seu xut s’en va alt… i Abdón Prats no arriba, per ben poc, a aquesta centrada de Fran Gámez. Enfora de fer-se petit, el Castelló ha sabut ficar por al Mallorca. Primer amb un xut de Rubén i després amb un altra d’Arturo que salva Franco Russo.

El 3 a 0 arriba al minut 10 de la segona part. I una vegada més, duu la firma d’Abdon Prats. El mallorquí està en ratxa. L’assistència mil.limètrica és de Jordi Mboula, qui més n’ha fet aquesta temporada. Ja en duu 3. El vespre hagués estat perfecte si no fos pel gol dels Castelló. Treta de falta que remata de cap Satrústegui. És el quart gol que encaixa Manolo Reina aquesta temporada. 4 en 17 partits. D’aquí al final, xut llunyà de Mboula que surt desviat per molt poc;  un mà a mà de Luka Romero davant Campos que queda en un no res; i un xut de Lago Junior que surt fregant el pal. Al final,  3 a 1.