X

Els restauradors de Muro, frustrats per no poder servir als interiors dels locals

Mentre que a sa Pobla acaben avui el cribratge massiu amb resultat de 5872 proves fetes i 53 persones contagiades

10/12/2020

Els restauradors de Muro, frustrats per no poder servir als interiors dels locals

A Muro la mesura de prescindir dels interiors dels locals ha vengut molt de nou als restauradors: “no ens ho esperàvem, d’un dia per l’altra hem de deixar de servir a l’interior i tenim les geleres plenes de menjar i beure“, diu Tolo Riutor del Bar Espai 34.

En Tolo diu que mirarà de capejar el temporal fent menjar per endur. Pitjor s’arreglaran al restaurant que està just davant, s’Arcada. La propietària no s’ha volgut explicar davant la càmera, però reconeix, amb el micro apagat, que és un moment molt angoixant. I aquesta ha estat, de fet, la tònica general. Els restauradors no volen xerrar. Hi ha enfadament i incertesa perquè la restricció suposa aturar gairebé en sec l’activitat. Gabriel Plomer, distribuïdor de begudes, ja ha notat que les comandes han davallat molt: “és que molts de locals no tenen terrassa i han tancat“, explica. Aquest és el cas de Raro, un restaurant del centre de Muro. Tancat fins dia 21.

Reaccions al tancament dels interiors dels bars i restaurants mentre el municipi espera el cribratge massiu anunciat pels propers dies. Al municipi veïnat, després de 5 dies, ja l’acaben avui en un esforç per frenar la cadena de transmissió: “hem volgut saber d’on provenen els contagis”, ha declarat el batle de sa Pobla, Llorenç Gelabert. 

El resultat provisional del cribratge d’avui és de 470 proves fetes i 9 positius, amb la qual cosa sumen 53 persones contagiades de les 5872 totals que s’han fet la prova.

10/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris