X

Restringides les visites a l’Hospital d’Inca

La mesura ha entrat en vigor aquest divendres i estarà vigent fins al el proper 21 de desembre

11/12/2020

Restringides les visites a l’Hospital d’Inca

L’hospital d’Inca restringeix les visites dels familiars a pacients ingressats a conseqüència de l’elevada incidència acumulada de contagis per Covid-19 en els municipis del sector sanitari de Tramuntana. La mesura ha entrat en vigor aquest divendres i estarà vigent fins al el proper 21 de desembre.

Des de l’hospital asseguren que cada dia informaran els familiars de l’estat de salut dels pacients ingressats i que facilitaran, sempre que puguin, la comunicació entre pacients i familiars. La mesura que prohibeix les visites a familiars contempla algunes excepcions. D’aquesta manera, els menors que estiguin ingressats o que hagin d’anar a urgències podran anar acompanyats d’un adult. L’excepció també contempla embarassades i puèrperes, pacients amb deteriorament cognitiu o amb alguna discapacitat intel·lectual i també aquells que el seu estat de salut empitjori de manera dràstica.

Aquelles persones amb una intervenció quirúrgica programada, tant si es necessita ingrés com si és ambulatòria, també podran anar acompanyades per una altra persona. Durant la intervenció però, aquests hauran de sortir del centre i els localitzarn quan l’operació finalitzi.

La mesura no afecta els pacients que tenen cita a consultes externes, que podran anar acompanyats d’un familiar, com fins ara.

11/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris