X

Cort apagarà les llums de Nadal al centre de Palma a partir de les 22h

L'apagada s'efectuarà en el tram que comprèn els carrers Born, Unió, La Rambla, Jaume III, plaça Major i Santa Eulàlia

12/12/2020

Cort apagarà les llums de Nadal al centre de Palma a partir de les 22h

L’Ajuntament de Palma ha informat aquest dissabte del tancament de l’enllumenat de Nadal al centre de Palma, a partir de l’hora d’inici del toc de queda actual, que és a les 22h del vespre. El tram afectat comprèn els carrers Born, Unió, La Rambla, Jaume III, plaça Major i Santa Eulàlia. A més, també s’apagarà l’arbre de Nadal del parc de la Mar.

La decisió s’ha pres perquè en aquests punts es concentra bona part de l’activitat comercial i restauradora de Ciutat. A la resta de Palma l’enllumenat seguirà encès, de moment, fins a les 00 hores.

L’objectiu d’aquesta mesura és reduir la incidència de la COVID-19 i acompanyar al nou decret del Govern per evitar el risc de col·lapse dels hospitals i protegir la salut de les persones.

Aquestes mesures se sumen a les ja adoptades aquest passat dijous, quan es va establir que les patrulles de la Policia Local situades en els punts més cèntrics de Palma faran tasques de vigilància itinerants per  evitar aglomeracions. També es va fixar que s’avançava l’horari de tancament de les instal·lacions esportives de l’Institut Municipal de l’Esport (IME), que tancaran a les 21.30 hores.

Unes altres de les mesures adoptades aquest passat 10 de desembre és el manteniment de les activitats pròpies, que es desenvolupen en espais segurs i seguint sempre les mesures sanitàries vigents, així com no permetre l’accés a l’interior de l’arbre de Nadal situat en el Parc de la Mar. A més, s’ha reforçat la senyalització a la zona amb les normes sanitàries que s’han de seguir, també en els exteriors, és a dir manteniment de la distància de seguretat, ús obligatori de màscara i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic.

Les recomanacions establertes marquen que s’han de prioritzar els espais exteriors i s’han de seguir les recomanacions sanitàries, és a dir, evitar les aglomeracions, mantenir la distància i minimitzar la mobilitat.

12/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris