X

Restringides les visites a l’Hospital d’Inca

La mesura s'ha pres perquè la majoria de les habitacions de pacients no Covid són dobles i impliquen el contacte de nuclis familiars diferents

12/12/2020

Restringides les visites a l’Hospital d’Inca

L’Hospital Comarcal ha restringit l’accès al recinte d’aquelles persones que no siguin imprescindibles. Això deixa fora, per exemple, la majoria de visites que es poden fer a les persones ingressades.

Cada cas té la seva història, el seu drama particular, i a posta són importants aquestes excepcions. Soledad Gallardo Bonet, Gerent de l’Hospital, explica que entre aquestes hi ha la de persones que pateixen malalties terminals, infants o persones que hagin patit un deteriorament molt ràpid i necessitin d’un contacte personal, etc.

L’objectiu de restringir les visites a les persones ingressades té una explicació ben senzilla. I és que les habitacions de pacients no Covid normalment són dobles i, per tant, impliquen posar en contacte nuclis familiars diferents, fet que augmenta el risc de contagi. Els usuaris de l’Hospital han acceptat la decisió de bon grau.

Les mesures restrictives afecten l’hospital d’Inca, però es remarca a evitar l’estigmatització de la ciutat: l’alt nombre de contagis afecta tota la comarca. Soledad Gallardo explica que la incidència ha augmentat moltíssim i que hi ha municipis com sa Pobla, Lloseta o Pollença amb incidències especialment elevades.

La gerent de l’Hospital d’Inca fa una crida a la comprensió d’unes mesures que estaran vigents fins dia 21 de desembre.

12/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris