X

Menorca rep amb resignació les noves restriccions sanitàries

En les darreres hores s'han detectat 17 nous contagis i la xifra de casos de Covid-19 actius s'eleva aquest diumenge als 155

13/12/2020

Menorca rep amb resignació les noves restriccions sanitàries

Resignació a Menorca, davant l’entrada al nivell 3 a partir de dimarts. Salut considera que a l’illa el risc de contagi és elevat i, per això, la setmana que ve entraran en vigor noves mesures que afecten des de la restauració fins a les cerimònies de culte.

Des de dimarts la capacitat dels temples a Menorca es reduirà més, fins a una cabuda màxima d’un 30% a l’interior. A més, les reunions socials queden acotades a 6 persones, tant a l’interior com a l’exterior, i en conseqüència, les taules de les terrasses dels locals de restauració tampoc podran ser de 10 persones.

Les mesures estaran vigents fins al 28 de desembre, amb excepció dels dies 24 i 25, que es permeten trobades de 10 persones i el toc de queda de dia 24 s’amplia a la 1 i mitja de la matinada i no a les 12. Fins que no es revisi de nou la situació epidemiològica, els comerços hauran de tancar a les 10 del vespre amb una capacitat màxima de cabuda del 50%.

En les darreres hores s’han detectat 17 nous contagis a Menorca i la xifra de casos de Covid-19 actius s’eleva aquest diumenge als 155.

13/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris