X

“Els canvis en els hàbits turístics els farà la generació que ara té entre 15 i 25 anys”

La crisi sanitària, segons el periodista de l’agència Bloomberg Ben Vickers, no significa que el turisme de masses hagi d'acabar d'aquí a poc

14/12/2020

“Els canvis en els hàbits turístics els farà la generació que ara té entre 15 i 25 anys”


 IB3´àudios Escolta aquí l’entrevista sencera a IB3 Ràdió

L’inici de la campanya de vacunació massiva al Regne Unit ha fet augmentar els ànims dels britànics, i la indústria turística està pendent de si això repercutirà en l’augment de les reserves. Segons el periodista de l’agència Bloomberg Ben Vickers, “no pareix que el turisme de masses hagi de desaparèixer a curt termini, perquè la gent continuarà amb els hàbits turístics d’abans de la crisi”. “La generació que ara té entre 15 i 25 anys és de qui depèn el canvi dels hàbits turístics”, apunta aquest periodista resident a Londres i criat a Manacor.

“Allò cert és que les destinacions turístiques amb sistemes de salut forts, com són les Balears, estan més ben posicionades que altres”, diu Vickers, qui fa feina en l’agència internacional especialitzada a oferir informació a empreses financeres d’arreu del món.

Polítques socials

En un entorn de crisi, el Govern britànic ha destinat milions de lliures a polítiques socials. Segons Vickers, “si la crisi s’allarga molt, Boris Johnson es veurà obligat a apujar impostos, cosa inusual quan governen els conservadors“.

14/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris