X

David Trueba, un compte pendent amb el teatre

El director de cinema participa al col·loqui 'Trobades i Premis Mediterranis Albert Camus', que se celebra al CaixaForum de Palma

14/12/2020

David Trueba, un compte pendent amb el teatre

El petit dels germans Trueba reivindica el llegat de Camus i el seu esperit progressista i la seva crítica ferotge contra qualsevol tipus d'absolutisme. / DAVID ABRIL

Fa només uns mesos que David Trueba va ser a la capital balear per presentar la seva darrera pel·lícula com a director, “A este lado del mundo“. Aquest dilluns torna a ser a Mallorca per parlar d’Albert Camus. Ho farà en el marc de les Trobades i Premis Mediterranis Albert Camus que habitualment se celebren a Menorca, però que aquest dilluns duen al CaixaForum de Palma un col·loqui per apropar la figura de l’escriptor, filòsof i activista francès als universitaris. El petit dels germans Trueba reivindica el llegat de Camus i el seu esperit progressista i la seva crítica ferotge contra qualsevol tipus d’absolutisme.

Més conegut pels seus treballs al cinema, Trueba també publica habitualment a diversos mitjans de comunicació i és autor de nombroses novel·les. La seva darrera obra escrita és “Ganarse la vida”, un petit llibre autobiogràfic que parla de la seva infantesa i dels seus inicis creatius. Artista polifacètic, confessa tenir un compte pendent, escriure i dirigir teatre.

Amb bagatge ple d’èxits a diversos camps artístics, David Trueba cerca nous reptes creatius. Reptes com fer teatre, o per què no, acostar la figura d’Albert Camus als més joves.

14/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris