X

La cabuda a les grans superfícies a Mallorca passa del 50% al 30%

Alguns centres comercials han contractat més personal per controlar la capacitat permesa

15/12/2020

La cabuda a les grans superfícies a Mallorca passa del 50%25 al 30%25

Entre ahir dilluns i avui dimarts, al Corte Inglés de les Avingudes de Palma hi pot haver 2.500 persones manco a la vegada. El pas a la fase 4 n’ha fet reduir la capacitat d’un 50% a un 30% i això s’ha notat: s’han format petites coes per accedir a l’establiment i també per pujar per l’escala mecànica mantenint la distància de seguretat.

Una vegada dins, els treballadors compten amb una aplicació les persones que hi ha a cada planta per evitar superar les 3.000 permeses. Des de les darreres restriccions, han contractat més personal que es dedica a fer aquests controls.

A Porto Pi, una pantalla informa els clients de la cabuda que hi ha en temps real. La informació la dona una màquina que compta les persones una a una. La gerència en pot veure el nombre total a una aplicació per evitar superar les 5.600 persones permeses.

Hi ha centres comercials que es plantegen reduir la cabuda del pàrquing com a filtre per respectar les restriccions. Les grans superfícies recomanen no deixar les compres de Nadal per al darrer moment, per això han allargat el temps de devolució dels articles.

15/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris