X

Eivissa passa al nivell 2 per la bona evolució de les dades

En els darrers 14 dies la incidència acumulada ha baixat un 37 per cent i se situa en els 93 casos per cada 100.000 habitants

15/12/2020

Eivissa passa al nivell 2 per la bona evolució de les dades

Eivissa passa al nivell 2 o nivell de risc mitjà per la bona evolució de les dades. Un dels canvis més importants és que les reunions poden ser d’un màxim 10 persones a l’exterior. A espais interiors, continua el màxim de 6 persones excepte, també com a Menorca, la Nit de Nadal i el dia de Nadal, que podran ser fins a 10.

Als bars i restaurants les terrasses continuen amb el 75% de cabuda i a l’interior, tot i que no es pot fer servir la barra, la cabuda varia en funció de la mida del local i la capacitat de ventilació. Els comerços amplien la capacitat i podran obrir amb un 75% de cabuda interior.

I els clubs de gent gran, tot i que no poden oferir servei de bar, sí que permeten que les activitats dirigides es facin amb grups estables de fins a 15 persones.

En els darrers 14 dies, a Eivissa s’ha pogut constatar una evolució clarament favorable de la pandèmia, amb una disminució constant en la taxa de contagis. La incidència acumulada ha baixat un 37 per cent, concretament ha passat de 149 a 93 casos per cada 100.000 habitants. Per altra banda, la taxa de positivitat del 3,01% s’acosta al llindar del 3% que el Centre Europeu per a la Prevenció i Control de Malalties va determinar per definir un territori en situació de risc. Alguns vesins es mostren d’acord amb el canvi a nivell 2 mentre que d’altres prefereixen quedar més temps com estaven

 

15/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris