X

Formentera planteja pujar de nivell de risc si continua augmentant els contagis

La presidenta del Consell, Alejandra Ferrer, no descarta demanar de manera urgent "passar a un nivell més restrictiu" si continua l'augment de contagis a l'illa

16/12/2020

Formentera planteja pujar de nivell de risc si continua augmentant els contagis

La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, en una imatge d'arxiu.

La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, no descarta demanar de manera urgent “passar a un nivell més restrictiu” abans de les festes de Nadal si continua l’augment de contagis a l’illa, segons ha assegurat aquest dimecres en un comunicat.

Ferrer ha demanat a la població de l’illa que extremi les precaucions davant la covid-19, arran de la detecció d’un brot amb 11 contagis i després que els casos s’hagin anat incrementant des del pont de desembre.

En aquesta línia, ha assenyalat que els 7 casos actius que hi havia ahir dimarts a l’illa, s’han incrementat aquest dimecres fins a 19, després del brot amb 11 contagis, altres dos casos nous i una persona que ha rebut l’alta. “La situació sanitària es complica, per això vull fer una crida especial a tots els nostres veïns i veïnes perquè no ens relaxem“, ha destacat la presidenta.

Ferrer ha convocat una reunió de seguretat, extraordinària i d’urgència, per a aquest dijous a les 13.00 hores amb la finalitat de coordinar els treballs de control i d’inspecció de la Policia Local, la Guàrdia Civil i el servei d’emergències del Govern.

També ha anunciat que la Policia Local ha fet un pla de reforç de control als locals i espais públics de l’illa per a assegurar que es compleix la normativa anticovid.

Després del final de l’estiu, el nombre de casos de persones afectades per la covid a Formentera va anar baixant fins a sumar cinc jornades, des del 2 desembre, sense nous casos a Formentera, que ara han repuntat des del 7 de desembre, coincidint amb el pont.

16/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris