Un gol d’Abdón Prats classifica el Mallorca per a la segona ronda de la Copa del Rei

El conjunt balear s'ha imposat per 0-1 al Guijuelo. L'entrada al camp del davanter artanenc a la segona part ha estat decisiva

16/12/2020

El Mallorca segueix endavant a la Copa del Rei. Luis García Plaza ha donat l’oportunitat a l’onze titular als jugadors que menys minuts acumulen en lliga. Durant la primera part, el joc ha estat igualat. La gespa artificial era un condicionant important i l’equip balear ha notat el canvi de superficie. En el primer acte i a l’inici del segon les arribades del Mallorca eren innocents. De fet, ha estat el Guijuelo qui ha gaudit de les ocasions més clares. Tot ha canviat al minut 70. Deixaven el terreny de joc Trajkovski i Murilo i entraven Luka Romero i Abdón Prats. Aquestes substitucions han transformat el partit. Tres minuts més tard, el davanter d’Artà ha marcat el 0-1. El rival no s’ha aixecat després del gol. De fet, Abdón ha gaudit de dues ocasions claríssimes per fer el 0-2. No els ha aprofitades, però la victoria no s’ha escapat. El Mallorca es classifica per a la segona ronda de la Copa del Rei.