L’Atlètic Balears i el CD Eivissa s’acomiaden de la Copa del Rei

El conjunt mallorquí ha perdut a casa davant el Fuenlabrada per 0-1. L'equip pitiús ha caigut 0-2 davant el Sabadell

16/12/2020

Els dos afrontaven la primera ronda de la Copa del Rei contra equips de Segona Divisió: el Fuenlabrada i el Sabadell. Els dos tenien fe en superar l’eliminatòria i somiaven en quedar emparellats contra rivals importants al pròxim sorteig. Però els plans no han sortit bé. I no ha estat per actitud. Tant l’Atlètic Balears com el CD Eivissa han estat superiors als seus rivals a la primera part i han gaudit d’ocasions molt clares per marcar. Fins i tot, els baleáricos han vist com se’ls anul·lava un gol de David Haro per fora de joc. Si Fito Miranda hagués estat encertat a l’Estadi Balear, l’equip de Jordi Roger hauria tengut opcions de pasar endavant. El davanter ha tengut opcions clares de gol, però no els ha aprofitades. El mateix ha passat amb Cristian Terán a Can Misses. Finalment, un gol de Tahiru Awudu a la segona part ha servit al Fuenlabrada per pasar de ronda a Palma. També al segon acte, en concret a partir del minut 70, s’ha cuinat el triomf del Sabadell. Un gol olímpic de Néstor Querol i un contraatac de ben culminat per Stoichkov han segellat el passaport arlequinat cap a la segona ronda de la Copa del Rei.