X

PP i Vox demanen la dimissió de Patricia Gómez per la gestió de la pandèmia

Aquest dijous ha estat la segona jornada de debat dels pressupostos de la comunitat al Parlament 

17/12/2020

PP i Vox demanen la dimissió de Patricia Gómez per la gestió de la pandèmia

Aquest dijous horabaixa s’ha debatut al Parlament el pressupost que gestionarà la conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius. Un total de 48,5 milions d’euros que serviran, segons el govern, per reactivar el teixit productiu i econòmic, i que l’oposició considera insuficient.

Durant l’horabaixa també s’han discutit els comptes d’Afers Socials i Esports. La conselleria liderada per Fina Santiago, gestionarà 245 milions d’euros. La consellera ha afirmat que la suma assignada a la seva cartera és fonamental en temps de pandèmia per ajudar als més vulnerables. Destinaran bona part dels doblers a prestacions o a la renda social garantida. Els grups de l’oposició han criticat la gestió del govern, afirmant que les cues de la fam no deixen de créixer.

Quant a la conselleria de Salut, comptarà el 2021 amb 1.933 milions d’euros. La pandèmia del coronavirus ha centrat el debat entre el govern i oposició. En concret, el PP i VOX, han demanat la dimissió de la consellera, a qui han qualificat d’incapaç de gestionar la situació actual. Patricia Gómez ha defensat les decisions preses durant aquests mesos de pandèmia i ha destacat que també s’han ocupat de millorar la qualitat dels serveis sanitaris o la contractació de més personal.

Demà divendres el ple continua. A les 14 h, està previst que es produeixin les votacions.

17/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris