X

Augmenten els ingressos hospitalaris i els positius a les residències de gent gran

Les residències han comunicat avui 40 nous positius i ja són un total de 137

18/12/2020

Augmenten els ingressos hospitalaris i els positius a les residències de gent gran

S’agreuja la situació als hospitals, on augmenten els ingressos a planta. A Mallorca hi ha 237 pacients amb covid a planta, són 8 més que ahir. A les UCI avui es registra una lleugera davallada, hi ha 47 malalts crítics, 2 manco que aquest dijous. A les UCIs de Menorca i Eivissa no hi ha canvis. Hi ha 3 pacients crítics a cadascuna. A Menorca, però, hi ha un pacient més a planta, són 5 en total. I a Eivissa, també n’hi ha un més, el total és de 16 pacients amb coronavirus.

Puja també l’afectació entre els professionals sanitaris: entre actius i en vigilància sumen més de 330 casos. Es dispara també a les residències de gent gran. Avui han comunicat 40 nous contagis respecte d’ahir i el total d’usuaris positius suma 137 persones. D’aquestes, 75 són de la Residència Sèniors de Pollença. Aquí també s’han contagiat 24 treballadors. Així, entre usuaris i treballadors són un centenar de casos positius.

Quan a la Sèniors Pollença també pugen les morts, avui n’han comunicat dues més. En 3 dies, n’han registrades 8. L’altra víctima de residències de gent gran s’ha registrat a la Sèniors Inca. Amb aquestes, el total de víctimes puja a 208 usuaris de residències des del març. En la darrera setmana, s’han registrat 12 morts d’usuaris de residències.


Rècord de casos actius a Balears: 5.500, la punta màxima registrada des del març

18/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris