X

El govern tripartit aprova en solitari els comptes més alts del Consell de Menorca

Amb menys població, l'illa tindrà més pressupost i més càrrecs polítics que Eivissa

18/12/2020

El govern tripartit aprova en solitari els comptes més alts del Consell de Menorca

El govern tripartit ha aprovat en solitari els comptes més alts que mai al Consell de Menorca. Més pressupost i amb més càrrecs polítics que Eivissa, amb menys població, i que, segons l’oposició, oblida inversions importants. El PP hi troba a faltar la carretera, els escorxadors o l’estació de bus de Ciutadella. Ciutadans lamenta que no s’hagin consensuat.

El Consell de Menorca i els ens públics vinculats gestionaran l’any que ve 117 milions d’euros. Pugen les inversions, però també la despesa en personal, inclosos els sous polítics. Tant és així que els comptes i l’estructura de govern són superiors als pressupostats pel Consell d’Eivissa. Una mesura que l’esquerra veu justificada per fer front a l’actual crisi sanitària.

L’oposició retreu al govern que, malgrat que tenen més polítics, no siguin més eficients en la gestió. Diu que s’inflen els comptes per fer veure que es fa un esforç inversor per fer front a la pandèmia i, així i tot, hi troba a faltar més actuacions i que els pressupostos no hagin estat consensuats amb els agents econòmics.

Els comptes han tirat endavant sense canvis. Totes les esmenes de l’oposició han estat rebutjades.

18/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris