X

Darrer dia per viatjar a les Illes sense PCR

Augmenta el trànsit aeri a l'Aeroport de Palma el cap de setmana previ a Nadal

19/12/2020

Darrer dia per viatjar a les Illes sense PCR

Estam en el cap de setmana previ a les festes de Nadal i en els aeroports hi ha més moviment que en dies precedents. A l’Aeroport de Palma hi ha programats per aquest dissabte 181 moviments.

A més, és el darrer dia per poder viatjar a les Illes Balears sense una prova PCR feta. A partir de diumenge dia 20, totes les persones que venguin procedents de la Península hauran de dur el test fet. Estan exempts els que vénen d’Andalusia, Múrcia, Ceuta i les Canàries, perquè tenen una incidència acumulada de coronavirus a 14 dies inferior als 150 casos per cada 100.000 habitants.

Pel que fa als residents Balears, també a partir de demà tenen diverses opcions: fer-se la nova PCR a la ciutat des d’on venen o un test PCR fins a les 40 hores posteriors a l’arribada. O simplement, confinar-se a casa 10 dies.

Alguns dels passatgers amb qui ha pogut parlar IB3 Notícies aquest dissabte, procedents de Madrid i Barcelona, deien que tot i no estar obligats a dur la prova, duien la PCR feta. Volen ser responsables amb els seus familiars i passar les festes més tranquils.


Més de 200 persones controlaran les arribades dels passatgers nacionals a ports i aeroports

19/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris