X

Municipis d’arreu de Mallorca fan campanyes per promocionar el petit comerç per Nadal

Calvià ha invertit 125.000 euros en bons i consistoris com Santa Maria, Binissalem i Porreres han fet sortejos

19/12/2020

Municipis d’arreu de Mallorca fan campanyes per promocionar el petit comerç per Nadal

Diversos municipis de Mallorca fan campanyes per fomentar la compra al comerç local per Nadal. Aquesta classe d’iniciatives es multipliquen ara que acaba un any molt difícil. A Calvià, per exemple, han invertit 125.000 euros en bons de compra. Però per a algunes botigues ja és massa tard.

Aquest Nadal serà el darrer de la botiga de regals ‘Sa Tenda’ de Calvià. La propietària s’havia de jubilar per agost, però ho ha avançat a causa de la crisi. Els bons de l’ajuntament per comprar al petit comerç l’ajudaran a tancar amb un petit repunt de vendes. “Entre que he posat el 50% de descompte, que és Nadal i els bons, els darrers dies s’ha animat una mica”, explica Rosa Bauzà.

Ja s’han venut gairebé la meitat dels 12.500 abonaments disponibles. En principi estaven limitats a 2 per persona, però ara, per la campanya de Nadal, poden ser fins a sis. El ciutadà paga 10 euros per un bo de 20 euros per gastar als comerços adherits. És a dir, el consistori posa 10 euros, la meitat.

Altres ajuntaments més petits han aprovat ajudes pel comerç en forma de sortejos, com Santa Maria, Binissalem i Porreres. Objectes de decoració, o d’altres més pràctics: els comerciants reivindiquen que, sense sortir del poble, es poden trobar bons regals de Nadal.


PIMEM llança una campanya per incentivar les compres nadalenques al comerç local

19/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris