X

Armengol preveu que Mallorca estarà en nivell 4 totes les festes de Nadal

La consellera de Salut, Patrícia Gómez, ha anunciat que les Illes rebran en el primer trimestre del 2021 més de 73 mil dosis de la vacuna

22/12/2020

Armengol preveu que Mallorca estarà en nivell 4 totes les festes de Nadal

La pandèmia ha marcat, un dimarts més, la sessió plenària del Parlament. En resposta a una pregunta del grup d’El Pi, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha avançat que amb tota probabilitat Mallorca seguirà en nivel 4, amb les màximes restriccions, a partir del 28 de desembre. Aquesta és la data prevista per revisar la situació de cada illa. Armengol ha assenyalat que la incidència a Mallorca és de 518 casos per cada 100 mil habitants i que la projecció continua a l’alça.

En aquest sentit, Ciutadans ha assegurat que Balears no està preparada per a una tercera onada i ha reclamat un pla de vacunació amb més dosis per a més gent i en menys temps.

Per la seva banda, el líder del PP, Biel Company, ha exigit un cribatge a tota la población per evitar, segons ha dit, més morts. Armengol ho ha descartat perquè, diu, “és una mesura que dona una falsa sensació de seguretat”.

La consellera de Salut, Patrícia Gómez, ha anunciat que les Illes rebran en el primer trimestre del 2021 més de 73 mil dosis de la vacuna que començaran a arribar el 27 de desembre a les 7:30h del dematí.

22/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris