X

‘La voz de los que nadie quiere escuchar’ reparteix menjar a un centenar de persones

La situació econòmica de moltes famílies, agreujada per la pandèmia

22/12/2020

‘La voz de los que nadie quiere escuchar’ reparteix menjar a un centenar de persones

Amb la crisi, creix el nombre de gent que necessita ajuda i, afortunadament, també creixen les iniciatives per ajudar. A Eivissa, la plataforma “La voz de los que nadie quiere escuchar”, que es nodreix de donacions particulars, ha repartit menjar a un centenar de persones.

La falta de feina causada per la pandèmia ha agreujat la situació econòmica de moltes famílies que s’han vist obligades a recórrer a donacions d’aliments. Brahim Ahmed fa 4 anys que treballa al costat de Cristóbal ajudant persones amb pocs recursos. Tots els voluntaris posen l’accent en el fet que tot el material que reparteixen prové de donacions individuals, no reben cap classe de subvenció o ajuda oficial.

Les situacions dels sol·licitants són diverses, però la falta de feina i l’alt preu dels lloguers a l’illa es troben entre les principals causes.

Aquest col·lectiu solidari organitza repartiments d’aliments com aquest quan aconsegueix omplir el seu magatzem i els anuncien, principalment, a través de la seva pàgina de Facebook.

22/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris