X

Nadal fred i amb neu a les part altes de la Serra

El dia de Nadal el vent del nord bufarà amb molta força, sobretot a Menorca

24/12/2020

Nadal fred i amb neu a les part altes de la Serra

Imatge d'arxiu. /EFE

Enguany Nadal arriba amb ambient d’hivern. A partir d’avui capvespre, el vent del nord, provocarà una davallada de la temperatura, que serà ben evident a partir de demà i sobretot durant el dia de la segona festa.

Avui capvespre, el cel s’anirà tapant a Mallorca i a Menorca, hi pot haver ruixats localitzats, en canvi, a les Pitiüses el cel continuarà en general destapat.

El dia de Nadal el vent del nord bufarà amb molta força, sobretot a Menorca; la Tramuntana provocarà que l’ambient sigui d’hivern rigorós. El temporal marítim també serà destacable al nord de les illes, sobretot a Menorca, on les ones poden superar els 6 metres d’altura. Tendrem un dia variable, amb estones de sol, sobretot a les Pitiüses; a Mallorca i a Menorca hi haurà ruixats, en general febles, que a partir de migdia poden ser de  calabruix. La cota de neu baixarà fins als 700 metres, així i tot que només esperam una nevada testimonial.

La segona festa, en general tendrem un dia de sol, excepte al nord i est de Mallorca i sobretot a Menorca, on pot hi haurà precipitacions localitzades febles que també poden ser de calabruix. L’ambient serà molt fred, amb màximes que al nord quedaran al voltant dels 10 ºC, i no passaran dels 12 o 13 graus al sud de l’arxipèlag. La Tramuntana encara bufarà amb força a Menorca.

Diumenge tendrem un temps més tranquil, amb niguls prims i temperatura que pujarà al migdia, podrem arribar als 15ºC. L’element més destacable per acabar la setmana serà el vent del sud-oest, que bufarà amb força, sobretot a partir de mitjan dematí.

24/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris