X

Neu a la serra de Tramuntana, de Nadal a Sant Esteve

Els curiosos que han pujat a veure la nevada gairebé no l'han vista, perquè el sol ja n'havia fos la major part

26/12/2020

Neu a la serra de Tramuntana, de Nadal a Sant Esteve

No hi havia neu a bastament per fer-ne un homenet d'una mida grossa

La multitud de persones que avui, dia de la segona festa o de Sant Esteve, han pujat a veure la neu als voltants del puig Major se n’han duit una desil·lusió. Les temperatures baixes que ha fet el migdia, no han impedit que el sol fongués gairebé tota la nevada que va caure ahir. Només n’han quedat algunes clapes al capdamunt de les muntanyes més elevades, com el mateix puig Major, el Massanella o el Tomir.

Tot i això, moltes de persones han pujat a la zona dels embassaments per veure la neu i tocar-la. Els mes petits sobretot volien endur-se’n un poc a casa. S’hi ha vist qualque família que fins i tot havia carregat un trineu al cotxe per fer-lo patinar per damunt la neu, però no ha pogut ser.

A alguns establiments entre la carretera de Sóller i Lluc, com el restaurant del mirador de les Barques, servien cafès calents per combatre les temperatures de fins a cinc graus. A la terrassa que mira cap al Port de Sóller, però, hi havia poca gent asseguda. Segons els gerents de l’establiment, alguns clients els han anul·lat les reserves per dinar, perquè a defora hi feia massa fred.

26/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris