X

La darrera copa abans del 2021

Terrasses plenes de familiars i amics que s'han reunit per acomiadar el 2020

31/12/2020

La darrera copa abans del 2021

A Mallorca, el toc de queda obliga a celebrar aquesta nit de Cap d’Any a casa i, per tant, enguany no hi haurà festa a la plaça de Cort de Palma. No obstant això, les campanades d’en Figuera les podreu seguir aquí, a IB3 Televisió.

Abans que això arribi, el sol i l’agradable temperatura han fet que molta gent surti al carrer per enllestir els darrers preparatius de cara aquesta nit. D’altres, s’han ajuntat amb els amics i familiars que no podran veure avui vespre. Una imatge que s’ha vist a indrets com Santa Catalina, on les terrasses són plenes de famílies i amics que celebren plegats que a aquest 2020 pandèmic només li queden hores d’existència.

Les restriccions obliguen a passar la darrera nit de l’any amb un màxim de sis persones. N’hi ha qui ho passaran en família, en parella o alguns, fins i tot estaran tots sols. Tot i això, no hi falten les ganes de fer d’aquesta nit un esdeveniment especial.

Molts han sortit a fer les darreres compres de la roba que es posaran per celebrar el canvi d’any, encara que sigui amb la mascareta posada. Han completat l’aparença a les perruqueries amb un canvi de pentinat. Els més supersticiosos pràcticament han buidat els estocs de roba interior vermella. Hi havia coes per comprar el cotilló a les botiges d’articles de festa… i una vegada que tenen tots els accessoris, s’ha de pensar en el menjar.

Aquells que no vulguin cuinar, tenen alternatives com un menú del xef amb estrella Michelin, Adrián Quetlas. Tot empaquetat i amb una foto que mostra com s’ha d’emplatar. Com aquest, molts restaurants ofereixen menús que van dels 20 euros al centenar. Tot sigui per entrar el 2021 amb bon peu.

31/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris