X

Els equipaments culturals menorquins tornen a programar actes i ho fan amb totes les mesures anticovid

Un exemple el trobam a la sala Albert Camus de Sant Lluís que després de 9 mesos sense activitat amb il·lusió i esforç fa un mes que ha tornat a obrir les portes

01/01/2021

Els equipaments culturals menorquins tornen a programar actes i ho fan amb totes les mesures anticovid

La pandèmia no frena, del tot, la cultura. Els equipaments tornen a programar de nou espectacles, amb mesures de seguretat i fins i tot agents de policia controlant l’accés a les sales. Es necessita més personal i els espectacles no són tan rendibles econòmicament, però l’esforç paga la pena per demostrar que la cultura és segura.

Policia a l’entrada i sortida del teatre, gel hidroalcohòlic abans de començar l’espectacle, entrades electròniques i distància entre les butaques. Aquesta és la nova realitat que viu la cultura en època de Covid. Un exemple el trobam a la sala Albert Camus de Sant Lluís que després de 9 mesos sense activitat amb il·lusió i esforç fa un mes que ha tornat a obrir les portes a la cultura adaptant-se a les noves mesures de seguretat i dificultats per programar espectacles.

La cabuda reduïda i la por inicial de molts espectadors a anar al teatre han estat només dues de les dificultats que hi ha a l’hora de preparar la programació de la sala. Els artistes també s’han hagut d’ajustar a la nova situació.

I tot i l’increment de personal i feina que suposa complir amb les mesures de seguretat i la poca rendibilitat dels espectacles per a un públic tan minvat. La sala Albert Camús ja ha programat una desena d’activitats per a les pròximes 4 setmanes. Perquè artistes i sales estan convençuts que, a més de necessària, la cultura és segura.

01/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris