X

La incidència acumulada a Balears: 545 casos per cada 100 mil habitants

La situació ha continuat "estable" en els últims quatre o cinc dies a totes les illes, excepte a Eivissa, on ha augmentat

03/01/2021

La incidència acumulada a Balears: 545 casos per cada 100 mil habitants

EFE/Alberto Valdés

Balears registra una incidència a 14 dies de 545 casos per cada 100.000 habitants, segons ha informat aquest diumenge la Conselleria de Salut i Consum. Per illes, la incidència a Mallorca és de 608 casos; a Menorca, de 162; 281, a Eivissa, i 388 a Formentera. La situació ha continuat “estable” en els últims quatre o cinc dies a totes les illes, excepte a Eivissa, on ha augmentat

D’altra banda, s’han diagnosticat brots associats a les festes nadalenques. Per aquest motiu, la consellera de Salut, Patricia Gómez, ha dit que s’està estudiant revisar la situació de cada illa i replantejar les mesures de restricció.

La presidenta del Govern balear, Francina Armengol, per part seva, ha demanat “molta precaució” a la ciutadania. “Frenar el virus i protegir-nos està a l’abast de tothom”, ha dit Armengol, qui ha afegit que “la millor protecció individual és sumar totes les mesures possibles”.

D’altra banda, des de la Conselleria de Salut han comunicat que la situació aquest diumenge als hospitals de les Illes és de 82 pacients a UCI, set menys que aquest dissabte. A planta, romanen ingressats 322 pacients.

03/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris