Quarta victòria consecutiva del Palmer Palma

Els mallorquins han guanyat a la pista el Girona

03/01/2021

El Palmer Palma ha començat l’any com el va acabar, guanyant. Aquest diumenge a domicili davant un rival, el Girona, que havia guanyat a Son Moix. El partit ha estat molt ajustat. Els mallorquins han anat per davant al marcador gairebé durant tot el duel a partir del primer quart. Al descans, els de Pau Tomàs i Àlex Pérez han partit al vestidor amb nou punts d’avantatge. Sean McDonall amb aquest esmaixada, Jawara i Harrel han estat els pilars que han fet créixer l’equip. La segona part ha començat igual que la primera amb un marcador molt igualat, però amb domini del Palmer. Karamo Jawara ha estat el màxim anotador dels mallorquins i del partit amb 22 punts, 4 assistències i 6 rebots. S’ha de destacar també l’estadística des del perímetre, amb un 50 per cent d’encert en els llançaments de tres. Al final 80-83 per al Palmer Palma que suposa la quarta victòria consecutiva. Continuen en ratxa en aquesta 2021. Una ratxa a la qual intentaran donar continuïtat diumenge a casa contra l’Alacant.