X

Cues i gran afluència per encarregar els darrers regals de Reis

Les restriccions d'obertura de les grans superfícies han derivat en un nou ERTO per als 1.300 treballadors d'El Corte Inglés

04/01/2021

Cues i gran afluència per encarregar els darrers regals de Reis

Aquest és l’ambient que es viu als centres comercials avui. Cues per encarregar els darrers regals de Reis, després d’un cap de setmana on les grans superfícies han tancat per mor de la pandèmia i les restriccions sanitàries. Diuen que han recuperat vendes, però el petit comerç no és tan positiu. Asseguren que el mal temps va espenyar les vendes del cap de setmana i que la caixa que puguin fer avui i demà serà decisiva. Les patronals del petit comerç, Afedeco i Pimeco, asseguren que malgrat la revifalla, les vendes estan entre un 50% i un 65% per davall de les que es feien l’any passat per aquestes dates.

A grans superfícies com El Corte Inglés informen que l’afluència és bona i que s’estan complint les limitacions d’aforament del 30% a les botigues i del 50% als aparcaments. Les restriccions d’obertura a El Corte Inglés han derivat en un nou ERTO per als 1.300 treballadors de Mallorca, amb una reducció de jornada i sou del 20%.

04/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris