X

Andratx i Platges de Calvià reprenen l’any sense perdre l’hàbit de guanyar

Nico López compleix 800 partits a les banquetes però no pot celebrar l'efemèride amb una victòria al camp del PE Sant Jordi

04/01/2021

Andratx i Platges de Calvià reprenen l’any sense perdre l’hàbit de guanyar

A la tercera divisió, Andratx i Platges de Calvià continuen al capdavant dels dos grups d’aquesta categoria, després de resoldre amb victòria els seus respectius compromisos.  Però el protagonista de la jornada és un clàssic del nostre futbol. Nico López, tota una vida a les banquetes, arriba als 800 partits com a entrenador. Una efemèride rodona que demostra una llarga trajectòria, però que Nico no ha pogut celebrar com volia, amb una victòria. El Llosetense va empatar a 2 davant el Sant Jordi, en un partit que va començar dominant gràcies al gol d’Ander Montori en un contraatac. Els eivissencs capgiraren el resultat abans del descans amb les dianes de Chávez i Diego Ruiz en dues accions a pilota aturada. Montori va fer el doblet particular que establia el repartiment de punts.

Al grup del Llosetense, el Platges de Calvià va aconseguir una victòria de líder. L’Alcúdia s’avança a la mitja hora de partit, gràcies a la diana d’Alejandro Cabezas. Però l’equip de Carlos Martínez va fer la volta al marcador en un final de partit frenètic. Al 80, Josemi empata el partit. Nou minuts després, Valverde fa el dos a un amb una gran volea. I ja al minut 97, Riveron sense porter, confirma la victòria per a un Platges que es manté com a únic equip invicte de la Tercera balear.

Al grup A, l’Andratx es manté líder. Però ha patit contra el Ferriolense, els locals s’avancen al minut 27 per mitjà d’Álvaro Ramos, que aprofita un rebuig. Els de José Contreras reaccionaren i feren la volta al partit abans del descans. Al 42, Palmer iguala el marcador amb una bona rematada de cap. I dos minuts més tard, Vinicius fa l’un a dos amb un golàs. A deu minuts per al final, Miguel sentencia el partit amb una bona jugada individual.

El màxim perseguidor de l’Andratx és el Manacor. Els de Jaume Mut sumen una contundent victòria al camp des Garroveral. Abans del quart d’hora, Alejandro Álvarez ençata el marcador. Al minut 44, Jaume Moyà amplia distàncies a la sortida d’un córner. El mateix Jaume, al minut 66 fa el tercer amb una volea a l’interior de l’àrea. Poc després, al 73, és Galmés l’encarregat de sentenciar el partit. Al minut 84, Francisco Nieto fa el gol de l’honor per els locals.

L’Eivissa – Constància es va decidir al tram final. Al minut 76, pilota morta dins l’àrea i Cristian Terán treu una canonada per obrir el marcador. Ja a les acaballes, Gianluca Simeone tanca el marcador definint davant Riutort.

Al camp des Moleter, duel directe entre Cardassar i Felanitx. Un duel que va decidir l’actual pitxitxi de la categoria: Jaume Vidal. Al minut 34, fa el primer amb una gran rematada al primer toc. I quan faltaven deu minuts per al final, deixa enrere el porter Bernat Rosselló i sentencia el partit.

Amb aquests resultats, el grup A queda de la següent manera: Andratx, Manacor i Eivissa comanden la classificació; mentre que la lluita per la salvació es troba molt ajustada, el Ferriolense es manté coer amb sis punts.

Al partit del líder, l’Andratx, contra el Ferriolense, es va retre homenatge a Rubén Nova. El central mallorquí va formar part durant 8 anys del club ferrioler, i l’Andratx és l’equip del seu poble i el darrer on va jugar. Per aquest motiu, aquest partit era molt especial per a ell, i va rebre el reconeixment dels dos clubs. Recordam que Rubén Nova es troba recuperant-se d’un greu accident de trànsit.

04/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris