X

La residència de Can Blai vacuna aquest dimarts a 82 residents i 38 treballadors

Aquest dijous serà el torn de la residència Reina Sofia i divendres, de la de Cas Serres

05/01/2021

La residència de Can Blai vacuna aquest dimarts a 82 residents i 38 treballadors

Després del primer dia de vacunació a la residència de Sa Serra, a Eivissa, aquest dimarts ha estat el torn per al centre de Can Blai. Està previst que avui es vacunin 82 dels 85 residents i 38 dels 110 treballadors.

A la residència de Sa Serra, 76 dels 82 residents han acceptat rebre la vacuna. Durant el dia d’ahir també reberen la primera dosi de l’antídot 25 dels 56 professionals que han donat el seu consentiment, d’un total de 136 treballadors. Crescencio Aranda Aguilera, de 88 anys i antic professor d’autoescola, ha estat el primer a ser vacunat. Moments després ho feia Juan Jesús Rovira Caballero, psicòleg de la residència de Sa Serra

Aquest dijous serà el torn de la residència Reina Sofia i divendres, de la de Cas Serres. A Sa Residència, la vacunació tendrà lloc una vegada que quedi assegurada l’absència de casos amb coronavirus.

L’Àrea de Salut Pitiüsa calcula que devers l’11 de gener s’hauran pogut vacunar els 483 usuaris de residències que hi ha a Eivissa, almenys els que hagin donat el seu consentiment. També, que d’aquí a unes 3 setmanes es podrà engegar la vacunació entre el personal sanitari que treballa a primera línia contra la COVID. La previsió és que a finals d’estiu el 60 per cent de la població a Eivissa i Formentera estigui immunitzada.

05/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris