X

IB3 retransmet l’arribada a les Illes dels reis d’Orient

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Palma a partir de les 18.30 hores del capvespre

05/01/2021

IB3 retransmet l’arribada a les Illes dels reis d’Orient

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Palma a partir de les 18:30 h del capvespre i es podrà veure en directe a IB3 Televisió. A la plaça de Cort avui matí s’acabaven d’enllestir tots els detalls d’una retransmissió que manté un secretisme absolut. El que sí que ens han contat els Reis és que enguany un d’ells es dirigirà als infants de les Illes des de Cort.

A Marratxí hi haurà 6 cavalcades que recorreran el municipi des de les 17 h fins les 19:45 h del vespre. Diferents associacions de veïnats ajudaran els Reis en l’organització. L’ajuntament assegura que els Reis passaran per cada carrer del municipi, però en aquells on les carrosses no puguin arribar, les famílies podran acostar-s’hi. Els ajudants dels reis de Pòrtol avisen que enguany no podran llençar caramels, però asseguren que els regals sí que arribaran i que els reis ja han llegit totes les seves cartes.

A Lloret també es preparen per celebrar una nit màgica i plena de regals, perquè els Reis han avisat que de carbó en duran molt poc per celebrar que els infants de les Illes enguany han fet molta bonda.

05/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris