X

L’ajuntament d’Eivissa inclou en el seu pressupost el col·lector de pluges

Serà la propera gran obra després de la construcció del tanc de tempestes

06/01/2021

L’ajuntament d’Eivissa inclou en el seu pressupost el col·lector de pluges

Les inundacions que pateix el barri des Pratet, a Eivissa, cada vegada que plou amb força, podrien passar a la història. L’ajuntament de la capital pitiüsa ha inclòs en el seu pressupost el col·lector de pluges, una infraestructura finançada gràcies al Pla de Millora de la Sostenibilitat Urbana, que compta amb les aportacions econòmiques del Consell Insular i del Govern Balear.

La combinació d’una xarxa de pluvials envellida i d’una orografia que decanta l’aigua cap aquesta zona provoca que les inundacions al barri des Pratet siguin una estampa habitual a la ciutat.

Després de la construcció del tanc de tempestes sota el port, la propera gran obra és el col·lector de pluges que s’ubicarà a Can Murtera. Es parla d’aquest projecte des de fa cinc anys, i en els pressupostos de 2021 de l’Ajuntament d’Eivissa hi ha prevista una inversió de 740.000 euros per aquesta infraestructura.

El consistori també ha pressupostat 1 milió més d’euros per modernitzar la xarxa de sanejament a diversos punts de la ciutat.

06/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris