X

Cues per comprar bombones de butà i sacs de llenya

Les previsions meteorològiques i les restriccions sanitàries que conviden a quedar a casa, contribueixen a un augment de la demanda

09/01/2021

Cues per comprar bombones de butà i sacs de llenya

Cua de cotxes a la tenda de bombones de butà de Repsol, al polígon de Son Castelló (Juanjo Sunyer)

Comprar una bombona de butà avui, és sinònim de paciència. Cues de més d’un quilòmetre i centenars de vehicles esperant, alguns més de dues hores. Fa fred, la gent roman a casa i el butà s’exhaureix aviat, perquè les estufes no s’aturen d’escalfar.

A més de cues per comprar butà, també per anar a cercar sacs de llenya. Les xemeneies aquests dies tampoc no aturen i els venedors fan feina de valent perquè ningú no en quedi sense. Les previsions meteorològiques i les restriccions sanitàries que conviden a quedar a casa, contribueixen a fer augmentar la demanda.

Cotxes i més cotxes arriben i els carreguen amb sacs de llenya. En aquest establiment no donen a l’abast. Fins i tot han hagut de contractar més personal i ja només els queda llenya d’alzina i ametler. Les baixes temperatures i les noves restriccions han originat que la demanda augmenti moltíssim.

El personal omple els sacs, la feina no atura. Un continu de gent que arriba per carregar els seus vehicles.

Hi ha gent que fins i tot ve cada setmana. Amb els bars, restaurants i botigues que tanquen abans d’hora, no queda cap millor opció que romandre a casa, on les llars de foc i les estufes no aturen durant tot el dia.

09/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris