X

Moren dues persones ofegades a Màlaga

El corrent del riu Fuengirola va arrossegar el cotxe, en què dos dels quatre ocupants varen ser capaços de sortir-ne amb vida

09/01/2021

Moren dues persones ofegades a Màlaga

El cos sense vida de l’home que era buscat després de ser arrossegat el seu cotxe per l’aigua després de la crescuda del riu Fuengirola, entre Fuengirola i Mijas (Màlaga), ha estat trobat aquest dissabte, han informat a Efe fonts del servei d’emergències 112 Andalusia. La troballa del cadàver s’ha produït després que fos rescatat el cos sense vida de l’altra ocupant del vehicle arrossegat per l’aigua, una dona.

Fonts de la Subdelegació del Govern a Màlaga han informat a Efe que el dispositiu de cerca es va activar a la mitjanit de dissabte, quan es va tenir coneixement que un vehicle havia estat arrossegat per la crescuda del va riure Fuengirola, concretament en la zona de l’Esparragal, va acabar municipal de Mijas.

El vehicle estava ocupat per quatre persones, dos homes i dues dones, i un home i una dona van aconseguir sortir del cotxe pels seus propis mitjans. L’home va sortir ràpidament del llit i la dona va ser arrossegada i no va poder sortir fins unes dues hores i mitja després del coneixement dels fets, mentre que les altres dues persones no van aconseguir abandonar el vehicle i van ser arrossegades.

Els equips de rescat han buscat durant tota la nit el vehicle, que ha estat localitzat pels Grups Especials d’Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil a les quatre de la matinada. A l’interior del mateix només es trobava el cos sense vida de la dona, per la qual cosa va continuar la cerca, que ha finalitzat a les 10.20 hores, quan agents del GEAS han trobat a 300 metres del lloc on va ser arrossegat el vehicle el cos sense vida de l’home.

En la mateixa zona on va ser arrossegat aquest vehicle, els bombers també van rescatar a altres cinc persones, entre elles dos menors, que havien quedat atrapats dins d’un altre vehicle en ser arrossegat per l’aigua. Emergències 112 Andalusia ha coordinat, entre les 20.00 hores del dimecres i les 9.00 hores d’aquest dissabte, un total de 603 incidències a conseqüència del temporal de pluja i neu que ha deixat la borrasca Filomena.

09/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris