X

El Govern posa en marxa un programa d’informadors per fer complir les normes sanitàries

En grups de dos o tres, fan volta per pobles i ciutats per fer augmentar la consciència en relació amb la Covid, no per penalitzar

10/01/2021

El Govern posa en marxa un programa d’informadors per fer complir les normes sanitàries

Tres informadors del programa del Govern de les Illes Balears

Els informadors del Govern per fer complir les normes sanitàries ja han començat a fer feina arreu dels pobles i ciutats de les Illes Balears. En grups de dos o tres, recorren els carrers per fer augmentar la consciència de seguir bé les mesures per evitar la propagació de la Covid-19. Ara n’hi ha unes poques desenes, d’informadors i mediadors culturals, però d’aquí al mes de juny, se n’hauran contractat més de 370. Serà fins aquest mes que s’allargarà aquest progtama que coordina la Conselleria d’Afers Socials.

El Govern incideix que la tasca dels informadors i mediadors no és penalitzar les persones que no compleixen les normes, sinó fer augmentar el seu grau de consciència. Fer que l’aire corri als envelats de bars i cafès, recordar l’ús de la mascareta i evitar que la gent s’aglomeri són algunes de les recomanacions que fan més sovint.

Els informadors i mediadors són identificables perquè duen un guardapits de color vermell amb el símbol del Govern. La seva contractació s’ha fet a través del SOIB.


70 informadors comencen a feina per vigilar el compliment de les mesures sanitàries en espais naturals
El Govern contractarà 400 informadors per fer complir les mesures anti-Covid

10/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris