X

CCOO denuncia agressions a les estacions de tren i metro que pateixen vigilants de seguretat

El sindicat assegura que l'empresa de seguretat Trablisa i Serveis Ferroviaris "tenen coneixement d'aquests greus incidents i no actuen, mirant cap a un altre costat"

14/01/2021

CCOO denuncia agressions a les estacions de tren i metro que pateixen vigilants de seguretat

El sindicat CCOO Construcció i Serveis de Balears ha condemnat aquest dijous les agressions que se succeeixen, “dia sí i dia no”, en les estacions i línies de tren i metro de Mallorca que pateixen els vigilants de seguretat “que realitzen un servei essencial”.

En un comunicat de premsa, el sindicat ha assegurat que l’empresa de seguretat Trablisa i SFM “tenen coneixement d’aquests greus incidents i no actuen, mirant cap a un altre costat”.

CCOO també ha criticat “el menfotisme” de la Delegació de Govern a Balears “que té coneixement d’aquests incidents” i que encara estan “esperant resposta” per part de l’ex delegat del Govern a les Illes Rafael Morey “que es va comprometre a trobar una solució sense obtenir resposta per la seva part”. “Els vigilants exigeixen protecció legal davant aquesta greu situació”, han conclòs des del sindicat.

14/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris