X

Quines pràctiques esportives estan permeses amb les noves restriccions a Mallorca i a Eivissa?

Els esports de contacte queden prohibits per als no federats. Pavellons i instal·lacions cobertes, tancats. A l'aire lliure, màxim sis persones per grup

14/01/2021

Quines pràctiques esportives estan permeses amb les noves restriccions a Mallorca i a Eivissa?

L’entrada al nivell 4 fa que a Mallorca i a Eivissa hi hagi noves mesures restrictives que afecten l’esport en totes les seves disciplines. Les més destacades en són dues. La primera és la prohibició de l’entrada de públic en qualsevol competició. Per exemple, els aficionats de l’Urbia Vòlei, l’Ushuaïa, el Manacor, el Palma Futsal o el Palmer Alma Mediterrània no podran veure els seus equips en directe. En el futbol, tampoc no hi haurà públic i això farà que, per exemple, les eliminatòries de Copa del Rei de la Penya Esportiva contra el Valladolid i de l’Eivissa davant l’ Athletic de Bilbao siguin sense aficionats a les graderies.

La segona gran mesura és el tancament dels gimnasos i dels centres esportius. Les instal·lacions esportives estan obertes només per aquells entrenaments i competicions d’esportistes federats.

Els esportistes no federats podran fer esport a l’aire lliure sempre que no hi hagi contacte físic, com per exemple tenis, pàdel, golf o disciplines nàutiques. Les piscines descobertes podran tenir un màxim de quatre carrils i a cadascun d’ells només hi podrà nedar una persona. Les restriccions de la fase 4 indiquen que es pot sortir a córrer en un grup de màxim de sis persones mantenint un metre i mig de distància de seguretat. De la mateixa forma, el límit de ciclistes que poden sortir a rodar junts és de sis. A més, està permés dur a terme entrenaments físics dirigits a l’aire lliure.

Als espais tancats només hi poden entrenar i competir els esportistes i clubs federats llevat de les persones que fan esport amb un entrenador personal. En aquest cas, també estan permeses les classes individualitzades.

14/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris