X

Dijous de fitxatges a la UD Eivissa, l’Atlètic Balears i el Poblense

Javi Vázquez arriba a Can Misses; Manel Martínez, a l'Estadi Balear; i "Peque", a Sa Pobla

14/01/2021

Dijous de fitxatges a la UD Eivissa, l’Atlètic Balears i el Poblense

Dia mogut per a tres dels quatre equips illencs de Segona B. L’Atlètic Balears reforça la seva plantilla amb Manel Martínez. Davanter de 28 anys que disposa d’una àmplia experiència a Segona B. Fins i tot, ha arribat a jugar 9 partits a la categoria de plata fent aquest gol contra el Cadis. Martínez arriba procedent del Marbella i es converteix en el segon reforç balearico d’aquest mercat de fitxatges.

On també ha arribat la segona incorporació d’hivern és a la UD Eivissa. El club d’Amadeo Salvo ha assolit els serveis de Javi Vázquez. Un jove lateral esquerre de 20 anys que militava fins ara al filial del Sevilla, on ha arribat a debutar amb el primer equip a la Copa del Rei.

Per part seva, el Poblense ha tancat la incorporació de Carlos Javier Polo, més conegut com a Peque. El futbolista català de 20 anys arriba cedit fins a finals de temporada del Barça B, on enguany havia quedat sense fitxa. El curs passat va jugar cedit a l’Olot. Peque arriba demà a Palma, però no podrà estar disponible per Óscar Troya per al duel de diumenge contra l’Atlètic de Madrid a sa Pobla. Un enfrontament que podreu seguir en directe, a partir de les 12 del migdia, per IB3 Televisió.

14/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris