X

Dos homes ferits en un incendi al barri de Son Rapinya, a Palma

El barri ha mostrat la seva solidaritat a través de les xarxes i volen ajudar els veïnats afectats per oferir-los necessitats més bàsiques

15/01/2021

Dos homes ferits en un incendi al barri de Son Rapinya, a Palma

Alarma veïnal al barri palmesà de Son Rapinya davant l’incendi que s’ha produït al pis d’una finca. Poc abans de les 14.00 hores, els Bombers de Palma han rebut l’avís i hi han acudit diverses dotacions. Després de quasi dues hores, el foc ha quedat extingit. Un home de 60 anys ha patit cremades a la mà i la cara però ha estat traslladat a l’Hospital de Son Espases amb pronòsitc menys greu. Un altre home de 30 anys ha quedat ferit per inhalació de fum i ha estat atès pels serveis d’emergència.

Tot apunta que una deflagració en un calefactor elèctric ha estat la causa del foc, que s’ha originat al segon pis, el qual ha quedat totalment calcinat. Els veïnats han alertat de les flames per evacuar l’edifici. Una dona gran que viu al quart pis ha hagut de ser rescatada per un obrer que feia feines al terrat de l’edifici.

El segon pis de l’edifci ha quedat inhabitable mentre que la resta es troben molt afectats. El barri ha mostrat la seva solidaritat a través de les xarxes i volen ajudar els veïnats afectats per oferir-los necessitats més bàsiques.

15/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris