X

Sofía Lavín, energia guanyadora per a l’Avarca de Menorca

La nova oposada, amb nacionalitat nord-americana i espanyola, arriba per guanyar la Copa i la Superlliga; Àustria i Dinamarca, la seva experiència a Europa

16/01/2021

Sofía Lavín, energia guanyadora per a l’Avarca de Menorca

Sofía Martínez Lavín (1995) és la darrera incorporació de l’Avarca de Menorca. A les poques hores d’arribar de Dinamarca, ha compartit una estona amb un equip d’IB3 i hem descobert que el líder de la Superlliga ha fitxat una jugadora carregada d’energia. Per cert, sabeu d’on és?

Sofía Lavín, com és coneguda a l’univers vòlei, va néixer a Laguna Beach, al sud de Califòrnia. Amb la doble nacionalitat, nord-americana de naixement i espanyola pels seus progenitors -naturals de Bilbao-, la jugadora ha dit sí al segon intent de Bep Llorens per fitxar-la.

Formada en la meca del voleibol, després de destacar també en bàsquet i natació, Sofía Lavín es declara un cap de fibló competitiu. El seu temperament encaixa en el perfil de l’equip de Ciutadella. La posició natural de Lavín és d’oposada, però també destaca per la seva versatilitat, i està encantada de venir a sumar a un equip amb les màximes aspiracions.

Prop de quatre anys a Europa, repartits entre Àustria i Dinamarca, a partir de dimarts, si el coronavirus no diu el contrari, Sofía Lavín competirà en clau Avarca de Menorca.

16/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris