X

Primer dissabte en què bars i restaurants estan tancats

Molts empresaris han optat per abaixar les persianes. Els pocs que obren afirmen que no fan prou caixa 

16/01/2021

Primer dissabte en què bars i restaurants estan tancats

El sector de la restauració continua greument afectat. Aquest és el primer cap de setmana en què les restriccions s’han endurit a Mallorca, el que significa que els establiments no poden obrir ni a l’interior ni les terrasses.

La resposta dels empresaris s’ha traduït en molts negocis tancats. Tot i ser cap de setmana, molts empresaris han optat per abaixar les persianes. Els pocs que queden oberts afirmen que no fan prou caixa amb el menjar per endur-se’n.

Un exemple és el carrer de la Fàbrica de Palma, al barri de Santa Catalina, una de les principals vies de resturació de la capital mallorquina. En comptes d’estar plena de vida i renou, aquest dissabte no hi quedava cap terrassa parada i només hi havia tres establiments que feien tàpers o repartiment a domicili.

“En tancar la terrassa, la facturació ha caigut en picat, gairebé un 100%”, diu Carolina Quintana, treballadora d’un bar del barri.

N’Ana María Villarraga, encarregada de “Marabans”, assegura que en tot el matí ha fet només uns vuit o nou cafès i “poc més”.


El Govern oferirà ajudes de 1.500 euros al mes per a bars, restaurants i gimnasos mentre durin les restriccions
Els bars de Palma tenen tres dies per retirar terrasses de places d’aparcament
Els bars i restaurants abaixen la barrera 15 dies

16/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris