Golejada del Palma Futsal

Victòria clara en el primer partit de Lliga del 2021 a Son Moix davant el Burela (8-2)

16/01/2021

Amb una sonora golejada el Palma Futsal davant el Burela gallec ha escalfat el primer partit del 2021 a Son Moix, tot i el fred aspecte que presentava el Palau d’Esports, avui sense afició. En el dia del retorn de Diego Quintela a Son Moix no hi ha hagut compassió. Els llançaments de Marlon i Hamza tot just començar eren una advertència de la tempesta que s’aproximava. No de neu. De gols. Al minut 9 Marlon aprofita un centre de Vilela i un regal de Pitero per inaugurar el marcador. Un gol que ha donat pas al debut d’Higor amb la camiseta del Palma Futsal. De la seva primera participació en el partit arriba el segon gol, obra de Diego Nunes.

L’estratègia ha fet el tercer: Raúl Campos treu, Vilela cedeix i Nunes defineix per fer el seu doblet. Tot i la diferència al marcador, els de Vadillo no s’han relaxat i a quatre minuts del final, Lolo aprofita una indecisió defensiva i fa el quart. L’epíleg a la brillant primera part l’ha posat Mati Rosa marcant el seu sisè gol de la temporada. El Burela ha pogut retallar distàncies, però Matamoros ha fallat des del punt de penal.

A la represa els de Vadillo han mantengut el ritme i l’eficàcia. Vilela ha marcat el sisè, Rafa López el setè i Raúl Campos el vuitè. Matamoros i Renato han maquillat el marcador al tram final. El Palma Futsal firma la major golejada de la temporada per posar la cirereta a una primera volta pràcticament perfecta.