X

87 positius en la campanya de tests massius d’Eivissa

Els cribratges continuaran fins al 21 de gener

17/01/2021

87 positius en la campanya de tests massius d’Eivissa

Cribratge a Eivissa (Europapress)

noUn total de 1.394 persones residents d’Eivissa han participat en el cribratge amb test d’antígens iniciat aquest dissabte al municipi, en el qual s’han detectat 87 positius, la qual cosa suposa una positivitat del 6,2 per cent.

El dispositiu ha comptat amb 30 professionals en deu línies d’atenció. Els resultats s’han facilitat en 15 minuts i als positius se’ls ha realitzat després una PCR que serà ara analitzada. Part de les proves positives seran remeses a l’Hospital Son Espases de Mallorca per estudiar els ceps.

A més, en el moment de comunicar el positiu s’ha iniciat el rastreig de contactes estrets. L’Àrea de Salut ha destacat l'”èxit de participació i exemple de civisme” demostrat aquest dissabte i han animat a continuar acudint al cribratge en els pròxims dies i que s’allargarà fins al 21 de gener.

Hi poden participar els residents al municipi, majors de 16 anys, sense cita prèvia i només és necessari presentar el DNI. Els majors i persones amb mobilitat reduïda tindran prioritat.

L’Ajuntament d’Eivissa ha condicionat la zona d’aparcament situada al costat del pavelló per facilitar l’assistència en vehicle.

Per a aquest cribratge, s’ha dividit la ciutat en tres àrees amb diferents dies assignats per als test. La Zona 1, per al 16 de gener, ha estat composta pels barris de Figueretes, Ca Cantó, Ca Escandell, Cas Serres, És Viver, Ca Sifre i Platja d’en Bossa.


673 nous casos de Covid-19 a Balears i dues defuncions (510 en total)
Francina Armengol diu que la situació d’Eivissa és de “risc extrem”
L’Hospital Can Misses posa en marxa el pla de contingència de l’UCI per l’augment d’ingressos

17/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris