Dijkstra guia l’Hestia Menorca a la victòria davant el Navarra

El pivot neerlandés anota 25 punts per un triomf aconseguit desde la fiabilitat a la pintura i el control de les pèrdues de pilota; l'equip d'Oriol Pagès es manté segon a la classificació

17/01/2021

L’Hestia Menorca ha sumat la onzena victòria de la temporada a la pista del Navarra (70-74). Una bona manera d’encetar la segona volta de la fase regular. L’equip ho va fer a més amb un joc consistent.

Anotar dues de cada tres cistelles des de la pintura i no perdre més de tres pilotes per quart. Amb aquestes premisses, l’Hestia Menorca va assumir el control davant el Navarra des del salt inicial. Un parcial de 4-14 va marcar el desenvolupament del partit. Menno Dijkstra, màxim anotador amb 25 punts, va ser el far i referent de la màxima fiabilitat del joc menorquí. La diferència al segon quart arribà a ser de 13 punts, que al descans el quintet local va reduir al 30-36.

Una bona sortida a cada quart i la diversitat anotadora de l’Hestia va permetre sostenir el comandament a l’electrònic davant les escomeses del Navarra, que es posà a dos punts a tres minuts del final. La gestió de les possessions finals va valer la victòria i mantenir el segon lloc a la classificació. L’entrenador Oriol Pagès es va manifestar satisfet de com ha reaccionat l’equip després de la darrera derrota a la pista del Benicarló.