X

Localitzen els tres menors desapareguts del centre de Santa Maria

Ara el Servei de Salut de Balears es traslladarà al centre amb la finalitat de realitzar-los una nova PCR, com és habitual en les sortides no autoritzades

17/01/2021

Localitzen els tres menors desapareguts del centre de Santa Maria

Els tres menors, d’entre 15 i 19 anys, que continuaven desapareguts aquest dissabte, han estat finalment localitzats després d’haver-se escapat, juntament amb altres dos menors, la passada nit del 15 de gener d’un centre de Santa Maria concertat amb l’Institut Mallorquí d’Assumptes Socials (IMAS).

Un d’ells havia anat a casa la seva mare, a Bunyola, i els altres dos varen ser identificats ahir vespre a Palma pels agents de la Policia Local. Dos menors més que també havien fugit, varen tornar al centre ahir dissabte.

Divendres passat, acabava el període de quarantena estipulat en aquest centre, després d’haver-s’hi detectat casos de Covid-19 entre els usuaris i els professionals. Els tres menors que havien desaparegut havien donat negatiu en l’última PCR.

Ara el Servei de Salut de Balears es traslladarà al centre amb la finalitat de realitzar-los una nova PCR, com és habitual en les sortides no autoritzades. També se’ls farà una segona PCR, als menors que varen retornar al centre dissabte, per descartar cap possible contagi.

17/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris