X

Voluntaris de Protecció Civil vigilaran les carreteres d’Alaró per evitar vehicles mal estacionats

19/01/2021

Voluntaris de Protecció Civil vigilaran les carreteres d’Alaró per evitar vehicles mal estacionats


 IB3´àudios Escolta aquí la notícia. 

Alaró és un dels municipis que ha hagut de sancionar vehicles d’excursionistes mal estacionats, per exemple a les corbes del Castell d’Alaró. Per això, a partir d’aquest cap de setmana, voluntaris de Protecció Civil vigilaran les carreteres i, si hi ha cotxes que dificulten la circulació, avisaran la Policia Local.

El batle d’Alaró, Llorenç Perelló, explica que aquests comportaments incívics poden perjudicar molt la circulació. “Poden ser un obstacle si hi ha una emergència i ha de passar una ambulància o els bombers”, assegura. De fet el municipi va ser un dels capdavanters a imposar sancions als vehicles mal estacionats de ciutadans que van a fer rutes.

Ara, el batle ha anunciat que voluntaris de protecció civil vetllaran que es compleixi la normativa. “Per torn hi haurà dos voluntaris que vigilin els voltants del poble per assegurar que els ciutadans no estacionen malament”, explica.

Els veïnats critiquen aquest tipus de comportaments. A més, diuen, no s’hauria de permetre aglomeracions per la gravetat de la situació sanitària. Encara que n’hi ha d’altres que creuen que és necessari sortir a l’aire lliure.

19/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris