X

L’acusació particular del Cas Nerer desisteix del darrer testimoni per agilitzar el cas

El jutge està a punt de decidir si arxiva el cas o, per contra, decideix obrir judici

19/03/2021

L’acusació particular del Cas Nerer desisteix del darrer testimoni per agilitzar el cas

El jutge del cas Nerer està a punt de decidir si arxiva el cas o, per contra, decideix obrir judici per un dels casos més famosos de presumpta corrupció urbanística a Ciutadella i que afecta l’antiga cúpula del PP.

De la darrera ronda de declaracions feta el passat mes de setembre hi va quedar pendent la de Gregorio de Vicente, un dels autors de l’informe Cerveró que va servir per encarir el preu d’uns terrenys particulars que va acabar adquirint el mateix Ajuntament. Estava citat pel passat dia 11, però problemes tècnics a l’hora d’efectuar la videoconferència van impedir la seva declaració per tercera vegada. Per aquest motiu, l’acusació particular ha desistit del seu testimoni en entendre que no es tractava d’una prova essencial per al cas.

Així doncs, ara sí, i després de més de quatre anys i mig, ha finalitzat la instrucció del cas i és el jutge que ha de decidir la següent passa. El cas Nerer ja fa més de 7 anys que es troba en marxa i ha passat per 7 jutges diferents. Investiga permutes urbanístiques que haurien causat un perjudici de més de 2,3 milions d’euros a l’Ajuntament. Entre els imputats hi ha la cúpula del PP de fa onze anys, amb l’exbatle Llorenç Brondo i Avel·lí Casesnoves al capdavant.

19/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris