X

Campos cobreix de plaques fotovoltaiques part de l’aparcament del poliesportiu municipal

A totes les Illes hi ha 794 aparcaments públics i privats de més de mil metres quadrats que ocupen  279 hectàrees de superfície

19/01/2021

Campos cobreix de plaques fotovoltaiques part de l’aparcament del poliesportiu municipal

Transformar aparcaments de cotxes en parcs fotovoltaics és un dels projectes que preveu la llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica de les Balears . Avui s’ha presentat el de l’aparcament del Poliesportiu de Campos.

El nou parc fotovoltaic ocupa una part de l’aparcament del poliesportiu de Campos i ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Campos i el Govern, que han finançat els poc més de 200 mil euros que ha costat la instal·lació.  A totes les Illes hi ha 794 aparcaments públics i privats de més de mil metres quadrats que ocupen  279 hectàrees de superfície. Segons la llei, tots aquests aparcaments hauran d’estar coberts de plaques solars abans de l’any 2025.

Fins al moment, tots els aparcament que s’han dotat de plaques fotovoltaiques són públics, però -segons estableix la llei- els privats – com són els dels centres comercials, també hauran de disposar de plaques solars per a -com a mínim- autoabastar-se de corrent.

 

19/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris