X

Jaime Martínez vol presidir el PP de Palma

L'exconseller de Turisme del Govern Bauzá farà oficial la seva candidatura el 22 de gener

20/01/2021

Jaime Martínez vol presidir el PP de Palma

Jaime Martínez en una imatge d'arxiu.

L’exconseller de Turisme del Govern Bauzá, Jaime Martínez, vol presidir el PP de Palma després que l’actual presidenta, Marga Duran, ha renunciat a la reelecció. Martínez presentarà oficilment la candidatura aquest divendres, 22 de gener, pel congrés que el PP té convocat pel 27 de febrer. En una entrevista a IB3 Ràdio el popular ha dit que compta amb el suport de la direcció balear i de l’estatal i que si guanya farà feina per la unitat del partit.

De fet, la paraula unitat és la que més repeteix Martínez, per referir-se a la necessitat de reconstruir la formació. El principal objectiu -diu-  passa per guanyar les eleccions municipals de l’any 23.

Jaime Martínez assegura que també li agradaria ser el candidat del PP a la batlia de Palma però que ara la seva prioritat és sumar el major nombre de persones possibles que facin feina per aconseguir un partit fort.

Després de la derrota del PP en les passades eleccions autonòmiques i municipals, Jaime Martínez, es va mostrar especialment crític amb la direcció del partit, va posar damunt la taula la possibilitat de canviar cares i de la necessitat de fer autocrítica arran de la desfeta en els comicis. Ara torna a la primera línia de la política amb l’objectiu que el PP recuperi el poder perdut.

20/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris